Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
4 maart 2014 20:08 | Door: Matty
Hij gaat goed zo te horen.
Hoop dat je goed slaapt straks.
Morgen weer lekker lopen, succes xxx
4 maart 2014 20:17 | Door: Barry & Carlyn
Wat leuk Leo een eerste update. Heel bijzonder dat je zo snel al een lotgenoot tegenkomt. Veel zonnige en veilige kilometers gewenst! Liefs van ons
5 maart 2014 07:34 | Door: Wim
Hoi Leo,
Je zit al goed in je ritme. Met mooie dagafstanden en een wonderlijke ontmoeting.
We zijn elkaar afgelopen maandag misgelopen. Ik vind het daarom leuk dat we elkaar in de omgeving van Amsterdam alsnog even zouden ontmoeten, zodat ik je persoonlijk een goede tocht kan toewensen.
Als je dat ook vindt en het niet te veel een inbreuk maakt op je dagindeling, mail me dan een lokatie en tijd op vandaag 5 maart. Ik fiets met anderhalf uur naar Amsterdam, e. o.
Groet Wim
5 maart 2014 10:04 | Door: Kira
Mooi verhaal papa, het topje van de kop is eraf. Nu het land induiken :) xx
5 maart 2014 19:02 | Door: Marjan
Hey Leo,
Wat fijn dat je Wim nog hebt gesproken en gezien in Oudekerk a/d Amstel!
Ik ga je volgen en heb enorme bewondering voor je. Heb het goed!!
Liefs, Marjan
7 maart 2014 12:54 | Door: Anneke
Het gaat goed gelukkig, nog effe volhouden dan maar.
7 maart 2014 12:55 | Door: Anneke
Ik vind 73 km op de fiets al veel, laat staan met de benenwagen, ik heb bewondering voor je
7 maart 2014 17:27 | Door: Martin
Goedemiddag Leo,
Goed om te horen van je dat het begin voorspoedig verloopt, maar: Ik zie dat je richting Noorden gaat...
Portugal is toch de andere kant op? ( grapje )
Ik wens je nogmaals heel veel succes en plezier toe op je reis.
Gr Martin
7 maart 2014 19:31 | Door: ma en pa v eeden
8 maart 2014 19:48 | Door: Ans
Dag Leo, al kennen wij elkaar niet, geweldig dat je dit doet vanuit Lisse, bijna jaloers. Vorig jaar vanuit Saint JPdePort naar SdC gewandeld, een prachtige ervaring, maar vanaf je voordeur te starten, top en wens je dan ook een Buen Camino. Groete Groet van ansaandewandel.waarbenje.nu